33062
Książka
W koszyku
Trzydziestoletnia Holly przybywa na maleńką wyspę u wybrzeży Maine. Właśnie odziedziczyła szkołę gotowania po babci – Włoszce znanej z przepowiadania przyszłości i nadzwyczajnych umiejętności kulinarnych. Aby kontynuować dumną tradycję rodzinną, Holly zaczyna prowadzić zajęcia. Lekcje pomału zmieniają życie pierwszych uczniów: cierpiącej matki, niedawno rozwiedzionego ojca, samotnej kobiety po trzydziestce i dwunastoletniej dziewczynki z rozbitej rodziny. Spotkania stają się okazją do zwierzeń i wymiany doświadczeń – paradoksalnie – głównie w sprawach sercowych. Być może ma to związek z sekretnymi składnikami przepisów babci Holly…
Status dostępności:
GBP w Łącku
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 82-3 (1 egz.)
Filia w Obidzy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 82-3 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej